1) iPhonen er originalen. Telefoner med store skærme og uden tastaturer er stort set Apples opfindelse. Alle de smartphones der sælges i dag, ser ud som de gør på grund af iPhonen.

2) Oceaner af tilbehør. Der er ikke noget der minder om konkurrence her. iPhonens ensartethed og et generelt mere købevilligt publikum har fremavlet en myriade af tilbehør til iPhonen, som man ikke finder til Android - eller nogen anden telefon.

3) Ingen malware på iOS. 99% af al malware, virusser etc. rammer Android, der er hullet som en si. Blandt andet fordi folk ikke opdaterer deres enhed.

4) Konsistent oplevelse på tværs af enheder. iOS er iOS uanset hvilken enhed du har. Der er selvfølgelig undtagelser fordi nyere enheder får nye funktioner, men ellers kan man regne med at iOS er ens på alle iPhonens. På Android kan der være store forskelle på hvad de forskellige producenter vælger at smide på deres Android-udgave.

5) Brugervenligheden er uovertruffen. Prøv at gå ned i nærmeste butik og hiv tre tilfældige Android-mobiler ned fra hylden. Du vil blive overrasket over, hvor uens og hvor lidt intuitive brugeroplevelsen er - specielt på de helt billige modeller. Der er en grund til at både børn og ældre er lige begejstrede for iPhonen - fordi den er designet til at kunne bruges uden en indlæringskurve. Noget der kommer alle aldersgrupper til gavn.

Boblere: 1) Hvad sker der med Androids "sjove" navne som Honeycomb, Ice-Cream Sandwich og Jelly Bean? Er vi gøglere eller moderne mennesker? 2) De fleste apps kommer først til iOS, der skyldes at det er her udviklerne tjener flest penge. 3) Android er ofte fyldt med bloatware, således at du har langt færre GB til rådighed end på en iPhone af tilsvarende størrelse. 4) iPhonen er altid opdateret. 90% af iPhone-brugerne på nyeste udgave af iOS. På Android er tallet 10%.

Har vi overset nogle gode argumenter? Kom gerne med dit bedste argument for hvorfor iPhonen slår Android-telefonerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.