Apples producent af iPhone X - kinesiske Foxconn - har nu sendt de første partier iPhones ud til forhandlere i flere lande i Europa og Mellemøsten. Det skriver Digitimes. Det skulle helt præcist dreje sig om 46.500 enheder der er blevet sendt fra Zhengzhou og Shanghai i Kina med fly til Holland (hvor Apples europæiske distribution foregår fra) og De Forenede Arabiske Emirater. Det er væsentligt færre enheder end Apple plejer at sende afsted forud for en lancering.

Det oplyses også at Foxconn nu har øget produktionen fra 100.000 enheder om ugen til 400.000 enheder om ugen. Det forventes dog langt fra at kunne dække efterspørgslen hvorfor der må forventes lange leveringstiden hvis ikke man er blandt de aller første der får bestilt.

iPhonen kommer til salg den 3. november, men kan allerede forudbestilles i næste uge nærmere bestemt fra på fredag den 27. oktober

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.