1. Kamera

Det bedste kamera er det man har med, siges det. Apple Watch er måske verdens mest nemt tilgængelige enhed, og et indbygget kamera ville give rigtig god mening. Med Apple Watch ville man altid have sit kamera ved hånden, og ville lynhurtigt kunne tage billeder. Behøver jeg nævne FaceTime via Apple Watch? Velkommen til fremtiden.

Desværre må vi undvære et kamera i Apple Watch i denne omgang.

2. GPS

Det er forår, solen skinner og vinterfedtet skal brændes af. På med løbeskoene, Apple Watch på armen og så afsted. Hov vent. Apple Watch har ikke indbygget GPS. Vil du have målt længden på den løbetur, må du tage iPhonen med også. Hvad er nu det for noget? En GPS i Apple Watch virker så oplagt, at der virkelig må være tungtvejende grunde til at Apple ikke har taget det med.

Desvære er vi så tvunget til at slæbe en tung iPhone med på løbeturene også.

3. Tastatur

Dette er måske ikke så oplagt som de to første, men der er ingen tvivl om, at det vil irritere mange. Apple Watch får ikke sit eget tastatur - af gode grunde, for skærmen er ret lille. Vil du afsende tekstbeskeder, er du tvunget til i stedet at benytte Siri. Vender man sig mon nogensinde til at gå og snakke med sit ur?

Er der andet du savner?