i 2019 vil Apple lancere tre nye iPhones, der hver især bliver opgraderinger af de nuværende tre iPhones i Apples sortiment: iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Der vil være tale om mindre opgraderinger. Der mener analytikere Ming-Chi Kuo, der i mange år har beskæftiget sig med at opstøve information om kommende Apple-produkter.

Apple holder, Ifølge Kuo, fast i de tre telefoners nuværende skærmteknologier, det vil sige OLED i efterfølgerne til iPhone Xs og iPhone Xs Max og LED i efterfølgeren til iPhone Xr. Størrelsen ændres der heller ikke på. De vil også få den samme store udskæring øverst i skærmen som de nuværende iPhones. Dette er i kontrast til andre rygter, vi har hørt, der taler om en mindre udskæring.

Til gengæld vil alle tre telefoner få et større batteri, uden at det nævnes hvor meget større de bliver. Det fremgår derfor ikke om de større batterier alene skal kompensere for øget strømforbrug eller om de giver øget batteritid.

En af de største nyheder er at alle tre iPhones vil få mulighed for at oplade andre enheder trådløst. Det vil sige at man vil kunne overføre strøm fra sin iPhone til eksempelvis sine AirPods. Om der vil være nogle restriktion på hvilke enheder kan overføres strøm imellem, er uvist.

En anden nyhed er Ultra-Wide Band-teknologien der forbedrer positionsbestemmelsen indendøre. Alle tre telefoner får også en bagside af "frosted glass" og opdateret Face ID med en kraftigere såkaldt flood illuminator, det vil sige den sensor der oplyser ens ansigt, så det kan aflæses i mørke. Vi kan også forvente at telefonerne får tre kameralinser: Vidvinkel, ultra vidvinkel og tele. For efterfølgeren til iPhone XR's vedkommende, bliver mængden af RAM øget til 4GB.

Kuo forventer at Apple vil holde fast i Lightning-connector i alle tre ny iPhones. Dette er i modsætning til flere andre rygter, der har talt om at Apple vil skifte til USB-C, som den nye iPad også er skiftet til.

Det forventes at Apple, som sædvanlig, vil lancere årets nye iPhones i september.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.