Vi kan så småt godt begynde at glæde os til at WWDC-konferencen starter om nogle uger. I hvert fald har Apple planer om at lancere flere nye MacBooks på den keynote, der skyder konferencen i gang. Det skriver Bloomberg. Der vil komme nye udgaver af MacBook'en, MacBook Pro og måske også MacBook Air.

MacBook Pro

MacBook Pro, der sidst blev opdateret i oktober, vil komme med en kraftigere processor. En af Intels såkaldte Kaby Lake-processorer, hvor den nuværende MacBook Pro har Sky Lake-processorer. Den vil muligvis også få en ny egenudviklet ARM-baseret chip til at håndtere ting der kører med lavt strømforbrug, men det er ikke helt sikkert at den er klar endnu.

MacBook

Apple tynde 12" MacBook er sidst opdateret i april sidste år, og skulle også være klar i en ny udgave med opdateret processor fra Kaby Lake-familien.

MacBook Air

Der har været rygter om at Apple vil udfase MacBook Air, der ikke er blevet opdateret siden marts 2015. Det har blandt andet resulteret i at Air'en ikke længere er Apples tyndeste computer, hvilket ellers var hele ideen med Air'en, da den blev lanceret. Der er dog muligvis nyt på vej. Også Air'en ser ud til at få en kraftigere processor.

Det forventes at de nye computere bliver præsenteret under Apples keynote mandag den 5. juni, når WWDC åbner. Ud over nye computere er der rygtet om en Siri-højttaler (muligvis med indbygget skærm) og måske en helt ny iPad.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.