Apple er så småt begyndt at udbrede muligheden for at betale for indkøb i iTunes Store og App Store via telefonregningen. Det vil sige uden krav om kreditkort. Det sker via betalingsudbyderen Boku, der samarbejder med en lang række teleselskaber verden over. Eksempelvis kan man i USA, Rusland og Tyskland betale for sine indkøb via telefonregningen. Lidt på samme måde som vi i Danmark eksempelvis kan købe porto eller togbilletter og betale over telefonregningen.

Tidligere har telefonselskaberne krævet 10-30% i gebyr, men efter at Apple og Boku har fået tallet ned under 10% er der begyndt at ske noget. Langsomt breder det sig til flere lande og flere teleselskaber. Det er dog ikke nået Danmark endnu.

Hvad siger i, er det en betalingsmetode i ville benytte jer af såfremt det var muligt? Vil i gerne betale for indkøb i App Store via telefonregningen, eller foretrækker i at gøre det via kreditkortet eller måske endda køb af gavekort?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.