Apple får tit skyld for at have svigtet de professionelle brugere. Ét sted passer det i hvert fald ikke og det er når det drejer sig om Logic Pro X, Apples app til professionelle musikere og producere. Den er blevet grundigt opdateret og forbedret de seneste år og nu er der kommet en ny stor opdatering.

Logic Pro X 10.4 byder på en lang liste af nye funktioner. Det er blandt andet kommet en funktion der automatisk kan sørge for at synkronisere flere spor uanset om de er indspillet i samme tempo eller ej. Det betyder man man i princippet kan indspille musik uden en metronom og alligevel få det til at være i takt. Softwaren analyserer indspilningen og retter til.

Opdateringen byder også på flere nye plugins, nye filtre, to ny trommeslagere og mere end 800 nye loops i forskellige genrer og med forskellige instrumenter.

Opdateringen er gratis for eksisterende brugere. Her du ikke Logic Pro X, men il i gang kan det købes i Mac App Store for 1.699 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.