Real Boxing er et super fedt boksespil til Mac. Først og fremmest fordi det virker atmosfærefyldt og realistisk. Selvfølgelig kan man ikke mærke slagene, men der er faktisk ikke meget galt. Det rykker i hvert fald i mig, når et slag ryger gennem mine parader. 3D-grafikken er overbevisende i mindste detalje, og specielt lydsiden bidrager til atmosfæren.

Spillet er selvfølgelig lidt komplekst i styringen, men via en lille tutorial lærer man det hurtigt. Man kan vælge at bokse en quick fight eller forfølge en hel karriere, hvor bokserne bliver og bedre og bedre. For at følge med kan man tage en tur i træningscenteret eller opgradere sine færdigheder via de penge man modtager undervejs, når man vinder. Pengene kan man også bruge på at personliggøre sin figur. Man kan selv vælge skæg, hår, farve på skoene, tatoveringer og så videre. Alt sammen igen med til at gøre spillet personligt og realistisk.

Min eneste anke er, at spillet godt kunne have lidt mere kød på karrieren. Flere boksere, og flere turneringer.

Men er man den mindste smule til boksespil, så er Real Boxing et must have, da det er det bedste boksespil jeg er stødt på til Mac. I skrivende stund er det endda gratis. Hvor længe det varer ved, vides ikke, så hent det nu mens du kan.

Real Boxing kan fås i Mac App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.