Feral, der står bag mange udgivelser af spil til Mac, har netop udgivet en ny version af det klassiske "Sid Meier's Railroads!" også kendt som Railroad Tycoon. Den nye udgave er fuld kompatibel med macOS og kan for første gang fås til Mac via Steam.

Lige som de andre spil i serien gælder det om at opbygge et tog-emperie, der får DSB til at ligne en børnehave. Spillet er halvt tog- og halvt business-simulator. Det er altså i lige så høj grad det forretningsmæssige, som det at lægge spor og købe toge, der er i højsædet. Spillet starter med damplokomotiver i 1830, og herefter går det slag i slag op til nutiden via 150 års toghistorie. Der fire erforskellige lokationer at vælge imellem: Det vestlige USA, Det nordøstlige USA, Storbritanien og det kontinentale Europa.

Selvom der er tale om en gammel klassiker - eller netop fordi der er tale om en klassiker - kan spillet stadig spilles med lige så stor fornøjelse i dag, som det kunne da det oprindeligt udkom tilbage i 1990'erne.

Sid Meier's Railroads! kan købes i Mac App Store for 149 kroner (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.