Det ultra populære multiplayerspil PlayerUnknown's Battlegrounds, også kendt som PUBG, er kommet i en officiel udgave til iOS. I første omgang dog kun i USA og en håndfuld andre lande. Det er formodentlig kun et spørgsmål om tid før spillet også rammer den danske App Store.

PUBG er et spil i såkaldte, battle royale-genre. Genren er baseret på en bog ved samme navn og en filmatisering af bogen der udkom i 2000. Konceptet er at du bliver smidt af på en ø sammen med 99 andre spillere og det gælder så om at overleve i alles kamp mod alle, så du kan blive den sidste overlevende på øen. Der er nemlig kun en der kommer levende derfra. Med mindre du deltager i holdspillet, hvor man kæmper i hold af fire personer. Der findes allerede flere spil i genren til iOS, men PUBG anses af mange for at være det rigtige battle royale-spil.

Spillet er en ret autentisk portering af det originale Xbox- og PC-spil der udkom i 2017.

Opdatering: Spillet kan nu også fås i den danske App Store: PUBG Mobile i App Store

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.