Blandt nyhederne i Pixelmator Pro2.0 er et nyt design, der er mere kompakt, og som kan personliggøres. Det er forudindstillinger for bestemte opgaver som billedredigering, tegning og design. Så de funktioner, man bruger til hver af de forskellige opgaver, er nemmere tilgængelige. Effekt-browseren har også fået en opdatering, så det er nemmere at finde de effekter, man ønsker at benytte.

Med understøttelsen af M1 kommer nye standarder for hastigheden i de opgaver, der benytter chippens såkaldte Neural Engine, der benyttes til maskinlæring. Eksempelvis er hastigheden af den funktion, der kunstigt øger opløsningen forøget med 15 gange. Da Pixelmators redigeringafunktioner er bygget på Apples Metal-API, udnytter de den nye M1-chip fuldt ud, og er derfor generelt hurtigere end tidligere.

Ud over de funktionelle ændringer, er Pixelmator i det hele taget blevet opdateret, så det matcher macOS Big Sur i udtrykket. Herunder et nyt ikon.

Pixelmator 2.0 er i øvrigt en såkaldt Universal App, hvilket betyder at den kører native på både M1- og Intelbaserede-apps. Opdateringen er gratis for eksisterende brugere af Pixelmator Pro. Ellers kan det købes i Mac App Store (link). Har du den almindelige udgave af Pixelmator, kan du opgradere til særpris via Mac App Store. Søg efter Pixelmator bundle.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.