Med "Flower Garden - Grow Flowers and Send Bouquets" kan man dyrke sine egne blomster på iPhonen og sende dem til andre - helt uden at få jord under neglene. Personligt synes jeg ikke det er et plus, da jeg til en hver tid foretrækker den ægte vare, men det er et sjovt koncept.

Man kan vælge mellem alle mulige forskellige frø, give dem gødning og så videre indtil man har en fin buket, som kan sende til andre - for eksempel sin mor i dag på Mors dag. Mors dag blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe, og er i USA officiel helligdag. Traditionen var ikke tiltænkt at være kommerciel, men da nelliken blev symbol på mors dag fik blomsterhandlerne efterhånden en fremtrædende rolle i traditionen omkring mors dag. I dag er dagen derfor primært en kommerciel begivenhed, drevet frem af blomsterhandlerne.

Appen er gratis i dagens anledning (den koster normalt 12 kr), men man skal være opmærksom på, at der er mulighed for at købe sig fattig i virtuelle frø, gødning mv. via in-app-køb. Link til App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.