WALTR PRO er en en ny app til macOS og Windows, der gør det ultra nemt at overføre filer fra ens computer til iPhone, iPad eller iPod. Særligt efter at Apple skrottede iTunes, har der mangler en rigtig brugervenlig måde at få overført indhold på.

Det smarte ved WALTR PRO er, at den er ligeglad med hvilket format din musik og dine film ligger i på din computer. Den konverterer simpelthen bare ikke-understøttede formater - det kunne være FLAC - til et brurbart format automatisk.

Så nemt er det

WALTR PRO er meget nemt at bruge:

  1. Find den fil, du vil overføre og træk den over til den ønskede destination i WALTR PRO-appen.
  2. WALTR PRO konverterer nu filen til et Apple-venligt format og overfører den til den ønskede enhed.
  3. Færdig.

Vil du eksempelvis overføre musik for at kunne høre den på HomePod eller enhver anden enhed med adgang til Apple Music-skyen, trækker du simpelthen bare musikken over på Apple Music-ikonet i WALTR PRO. Det er også muligt at gemme de konverterede filer lokalt på din computer i det konverterede format, hvis du ønsker det. Et lille tip er at holde Alt/Option-tasten nede, når du vil overføre en fil, da du så kan vælge en specifik app, som derskal overføres til. Det kunne for eksempel være VLC eller hvilken app du bruger til at se dine film med.

Understøtter musik, film, bøger etc.

Det er ikke kun musik og film, der understøttes. WALTR PRO kan også bruges til billeder, ebøger, PDF'er og diverse dokumenter. Der tilføjes automatisk metadata som albumbilleder eller filmtitler etc. i processen, men du kan også redigere dette manuelt, hvis du vil.

WALTR PRO koster 236,95 kroner. Bemærk at der er tale om et årligt abonnement, der automatisk bliver fornyet. Foretrækker du i stedet at købe en licens der gælder for altid, kan det også lade sig gøre. Det koster i så fald det dobbelte.

Du kan læse mere og købe WALTR PRO her: https://softorino.com/waltr/

Udviklerne af WALTR PRO har giver mig fem licenser til appen, som jeg vil give til de læsere, der er interesseret. Konkurrencen er slut. De heldige vil snart blive kontaktet via mail.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.