Bookmate er en tjeneste der byder på digitale bøger i abonnement. Altså ebøger og lydbøger. Tjenesten har mange år på bagen, men er relativ ny på det danske marked for ebøger. Der er tusindevis af danske bøger i Bookmates katalog herunder rigtig mange af de helt nye titler og bestsellere fra de store forfattere.

Jeg vil ikke begynde at nævne titler her. Du kan selv tjekke indholdet ud på Bookmates hjemmeside. Du behøver ikke have abonnement for at se indholdet. Apropos abonnement så er der 7 dages gratis prøveperiode og herefter koster det 99 kroner per måned. Har du allerede et bibliotek af bøger, er det nemt at tilføje dem til Bookmate, så du har det hele samlet ét sted.

Kan bruges offline

Med Bookmate kan du altså læse bøger og høre lydbøger på din iPhone lige så tosset du vil for en fast månedlig pris. Bøgernes svar på Spotify kunne man man med god ret kalde Bookmate. Man kan også anskue det på den måde, at du med Bookmate ikke bare køber én bog, men et helt bibliotek til samme pris. Du vil altid have noget at læse i uanset hvor du er. Har du din iPhone med (og det har du) har du alle dine bøger med også. Det er ikke noget problem, hvis ikke du har netadgang, da du kan downloade på forhånd og læse dem offline.

Prøv det selv gratis 7 dage

Jeg vil ikke gå alt for meget ind i hvordan Bookmates iOS-app fungerer. Da det er gratis at prøve det af, kan alle selv gøres deres egne erfaringer. Til gengæld vil jeg gerne slå et slag for ideen om altid at have noget at læse i. Typisk bliver ventetid i tog etc. brugt på YouTube eller de sociale medier fordi de altid er ved hånden. Med en tjeneste som Bookmate er dine bøger også altid ved hånden og derfor altid tilgængelige. Du kan med andre ord lytte til en spændende roman eller læse en bog der gør dig klogere i stedet for at bruge tiden på noget ligegyldigt pjat (som Youtube og de sociale medier jo typisk er).

Du kan læse mere om Bookmate og se deres indhold på deres danske hjemmeside.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.