I en tid hvor det at blive landmænd måske ikke står øverst på listen hos ret mange, er det bemærkelsesværdigt at en af de mest solgte apps i Mac App Store er Farming Simulator 17. Eller også skyldes det netop et ønske om at blive landmand, men at det ikke kan lade sig gøre i praksis, hvorfor man i stedet kaster sig over de store maskiner på computeren. Så slipper man også få usikkerheden om mælkepriser og så videre.

Uanset hvad har Farming Simulator 17 et solidt tag i Mac-brugerne. Og det med godt grund, for det er et godt og gennemført spil med masser af indhold, masser af maskiner og godt gameplay. Blandt de nyeste tilføjelser er de to nye afgrøder solsikker og søjabønner og muligheden for at holde svin. Du har hundredevis af hektar at boltre dig på og over 250 autentiske landbrugsmaskiner fra over 75 producenter at vælge i mellem. Du vælger selv om du vil dyrke skovbrug, satse på markafgrøder eller om dyrehold er det foretrukne. Uanset hvad skal du få en forretning op at køre så du kan udvide din gård. Farming Simulator 17 tilbyder også kooperativ multiplayerspil med op til 16 deltagere.

Så hvad venter du på? Selvom du bor i storbyen kan du med Farming Simulator 17 sagtens leve livet som moderne landmand og tage en tur i en stor Massey Ferguson eller tage dig at fårebesætningen. Du slipper endda for at skulle tidligt op og for lugten i stalden. Så vælger du selv om det er positivt eller negativt.

Farming Simulator 17 kan købes for 209 kroner i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.