Tror du at der ikke findes fede spil til Mac? Tro om igen, der findes nemlig masser af gode spil til Mac omend det ikke altid er så nemt at finde dem. For at hjælpe dig lidt på vej har jeg lavet en lille liste med tre af de Mac-spil jeg bedst kan lide at spille.

Spillene holder hele vejen og vil med garanti kunne underholde dig i lang tid. Spillene er meget forskellige så der er noget for enhver smag.

Kingdom: New Lands

Kingdom: New Lands er et resource management-spil hvor det gælder om at forsvare sin fæstning der bliver angrebet af monstere. Ved at bygge fæstningen større og ved at få flere mennesker til at hjælpe dig bliver det nemmere at overleve. En stor del af spillet går ud på at holde styr på de mønter man optjener i løbet af spillet, for uden dem er der ingen der vil hjælpe dig.

Det der skiller spillet ud fra mange andre resource management games, er at der er lavet i en grov pixelgrafik. Selvom grafikken er meget grovkornet er der stadig mange smukke landskabe. Det giver virkelig spillet noget charme. Spillet er nemt at komme i gang med men svært at blive god til.

Kingdom: New Lands findes til de fleste platforme. Du kan købe spillet i Mac App Store.

Kerbal Space Program

Kerbal Space Program eller KSP som det også bliver kaldt, er en simulator lige så meget som der er et spil. Spillet går ud på at bygge fly eller rumraketter af forskellige dele. Med de færdige raketter kan du flyve til månen eller planeter. Da kan også bygge rumstationer og satelitter. Spillet har som sådan ikke noget formål, så du vælger selv om du vil lave fly der kan flyve rundt om jorden eller om du laver raketter der kan flyve til en mars-lignende planet.

En af de ting der gør spillet så godt er netop friheden til at lave lige hvad man har lyst til. Regn derfor med at du kommer til at bruge lang tid på at bygge lige de ting du har lyst til - ikke ligesom andre spil der fortæller dig hvad du skal gøre.

Du kan købe Kerbal Space Program på spillets hjemmeside.

Subnautica

Subnautica er et undervands survival spil, der finder sted på en fremmed planet hvor du er styrtet ned med et kæmpe rumskib. Grunden til at Subnautica er så godt er at du kan gøre lige hvad du vil. Du kan svømme rundt og kigge på de mange mærkelige fisk og andre levende ting. Du kan eksempelvis udforske de allerdybeste områder af havet der rummer de allerfarligste dyr. Du kan også bygge store baser og u-både, der kan hjælpe dig med at overleve. Undervejs kan du få hjælp ved at opfange signaler fra andre der har været på planeten før dig.

En af årsagerne til at dette spil er så godt er at det foregår på en fremmed planet. Du har ingen ide om hvad du vil finde hvis du svømmer ind i en grotte eller hvad der sker hvis du rører ved en ukendt plante. Stort set alt er muligt, det er grunden til at der er et så godt spil.

Du kan købe Subnautica ved at gå udviklerens hjemmeside.

Artiklen er skrevet af Hjalte der i denne uge er i erhvervspraktik på ONX-redaktionen. Hjalte går på Nordskolen i Nykøbing Sj.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.