1979 Revolution er et nyt spil til iOS baseret på virkelige begivenheder og personer. Det er en historisk thriller der foregår i Teheran i 1979 under den iranske revolution. Du er spiller Reza Shirazi, en ung fotojournalist, der befinder sig midt i oprøret mod den siddende konge, Sharen. De billeder du tager bringer dig tæt på centrale personer i revolutionen og kan være afgørende ikke bare for dig selv men for alle andre. Hvem stoler du på?

Gennem spillet kan du undersøge ting, og skal træffe en masse afgørelser, der har betydning for det videre forløb. Både for dig og for personerne tæt på dig. Det er vigtigt at du tænker dig om, men ikke for længe for så tager spillet selv en beslutning. Du kan dog til enhver tid sætte spillet på pause og læse nogle af de virkelig historier fra den gang.

Spillet er historiedrevet og har et virkelig fængende gameplay. Det er et fantastisk gennemarbejdet spil, der klart kan anbefales.

1979 Revolution kan købes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.