CuriosityStream er en streamingtjeneste, der udelukkende fokuserer på dokumentarprogrammer og -serier omhandlende videnskab, teknologi, historie, livsstil etc. Indholdet er ganske omfattende. I øjeblikket giver tjenesten adgang til over 2.500 programmer. Mange af programmerne er originale produktioner. Indholdet er inddelt i fire kategorier: Science, Technology, Civilization og Human spirit. Disse kategorier er igen inddelt i nogle underkategorier for at går det nemt at browse indhold.

CuriosityStream er stifter af John S. Hendricks, der er i sin tid startede Discovery Channel, men siden forlod kanalen igen. Om CuriosityStream direkte er en reaktion på at indholdet at Discovery Channel de seneste år har forandret sig mere og mere i retning af reality TV er ikke til at sige, men CuriosityStream er i hvert fald meget mere funderet i Discovery Channels grundide end Discovery Channel selv er.

CuriosityStream kan ses på iOS-enheder eller Apple TV. Priserne er ganske rimelige. 25 kroner per måned eller 159 kroner per år for HD. 4K tilbydes også til 79 kroner per måned eller 559 kroner per år. De første 7 dage er gratis.

Du finder CuriosityStream i App Store på din iPhone, iPad eller AppleTV.