Apple har udgivet det første spil til iOS siden lanceringen af “Texas Hold'em” (Poker) i 2008. Texas Hold'em blev lanceret samtidig med åbningen af App Store - formodentligt for at sørge for noget kvalitetsindhold og for at vise at iPhonen var mere end bare en telefon. Det nye spil hedder “Warren Buffett's Paper Wizard” men hvad pointen er denne gang er noget mere uklart. Tilsyneladende er det ment som en joke.

Selve spillet er en klon af det klassiske spil “Paperboy”, der for mange år siden fandtes til en række konsoller og computere. Spillet gik dengang, som nu, ud på at omdele aviser på sin rute så præcist som muligt og indkassere betaling for anstrengelserne. Undervejs i takt med at sværhedgraden stiger, arbejder man sig vej fra Omaha til Apples hovedkvarter i Cupertino.

Spillet har en lidt speciel historie. Warren Buffett og hans selskab Berkshire Hathaway er en af Apples største investorer. På selskabets årlige generalforsamling blev der ifølge amerikanske medier vist en morsom video, hvor Apples topchef Tim Cook og Warren Buffett mødes i et tophemmelig Apple-laboratorium for at få nye ideer. De taler blandt landet om at lave en tidsmaskine så Warren Buffett kan rejse tilbage i tiden og fortælle sig selv at han skal købe Apple-aktier. I Stedet foreslår Tim Cook et avis-spil til iPhonen.

Warren Buffett's Paper Wizard kan hentes gratis i App Store. Opdatering: Dog ikke den danske.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.