Apples abonnementsbaserede spiltjeneste Apple Arcade har nu passeret mere end 200 spil til iPhone, iPad, Apple TV og Mac. Det sker med lanceringen af de seneste spil 'Super Leap Day', 'Super Stickman Golf 3+' og 'Monster Hunter Stories+'.

‌Det har taget Apple næsten to år at nå op på de 200 spil. Det gik stærkt med de 100 første, der blev nået allerede to måneder efter lanceringen af tjenesten i september 2019. De sidste 100 har taget noget længere tid. Der kommer jævnligt nye spil til. Apple samarbejder med både uafhængige udviklere og store spilstudier om levering af spil til Apple Arcade. Der er typisk tale om casual gaming og gamle klassikere snarere end de store AAA-titler, man kender fra nogle af de andre tjenester

Apple Arcade‌ koster 39 kroner om måneden og giver herefter fri og ubegrænset adgang til de inkludere spil på alle ens Apple-enheder for hele familien.

Læs mere hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.