I løbet af weekenden er Apple Arcade, Apples nye spiltjenbeste, kommet op på 100 spil. Apple har tilføjet seks nye spil og spil nummer 100 på Apple arcade blev actionspillet "UFO on Tape: Første kontakt". Spillet er en efterfølger til "UFO on Tape" fra 2010 og ligesom i forgængeren handler spillet om at man skal prøve at filme en iPhone, mens man kører gennem landskabet.

De fem andre nye spil i Apple Arcade er: Det surrealistiske adventurespil "Discolored"; "Takeshi & Hiroshi", der kombinerer en verden af ​​dukkeanimation med rollespil i et gameplay med et særligt twist; det klassiske RPG "Guildings"; fodboldspillet "Sociable Soccer"; samt "Marble It Up: Mayhem", der byder på klassisk platformspil.

Om Apple Arcade

Apple Arcade er Apples abonnementsbaserede spiltjeneste, hvor du for 39 kroner per måned får adgang til masser af spil uden reklamer eller in app-køb.

Spil fra Apple Arcade kan spilles på tværs af alle Apple enheder: Apple TV, Mac, iPhone og iPad og et abonnement gælder for alle personer i husstanden.

Du finder Apple Arcade i App Store.