Den danske hitliste over iPhone-apps er igen domineret af en række af de mest populære kendte social media-apps. Også klassikere som e-boks og Rejseplanen samt apps til forskelige typer af shopping er fast inventar på danskernes iPhones.

Når det kommer til mest populære betalte apps ligger fitness-apps som 7 Min Workout og Full Fitness helt i toppen. Apps til fotoredigering er også populære med LightX og Enlight.

Men én tendens springer særligt i øjnene: Når danskerne venter en lille ny i familien, søger vi også hjælp og råd i App Store, og vi betaler gladeligt for titler som Vidunderlige Unger, Gravid - Mens du venter, Gravid - Dag for Dag, Min baby, og FAR.

Årets Spil 2017

De mest succesfulde gratis spil i den danske App Store er i år hittene Ballz og Fidget Spinner mens klassikere og nyklassikere som Pokemon Go og Super Mario Run også er på top-listen sammen med den danske mega-succes Subway Surfers, som danskerne øjensynligt aldrig bliver trætte af at spille.

Du kan se listen over årets spil her.

Du kan besøge App Store på din iPhone eller iPad for at se top-lister for henholdsvis mest populære apps på iPhone og iPad, samt oversigter over trends som AR, Streaming, Mental sundhed og Realtime spil.