Hvis du ofte sender sms'er til en gruppe af modtagere, det kan være alt fra arbejdskollegaer, studiekammerater, venner, famile etc., kender du nok problemet med, at det kan være lidt svært at få overblik over samtalerne i sms-oversigten.

Det findes der selvfølgelig råd for. Man kan nemlig bruge spotlight-funktionen til at søge i sms- eller mms-beskeder. Spotlight er den søgefunktion, der søger i hele iPhonens indhold (eller i hvert fald det meste). Du kan læse mere om Spotlight i dette tip: Tip: Brug Spotlight.

Fidusen ligger i, at man skal tagge sine gruppe-sms-samtaler. Her kommer en vejledning:

1. Sæt iPhonen i flymode, så der ikke er forbindelse til et netværk.

2. Start en ny sms-besked og tilføj alle dem, der skal være i gruppen. Find på et sigende tag, som du kan huske. Det skal helst være et ord, der ikke bruges i almindelighed, da søgningen efter ordet, så vil inkludere alle mulige andre ting. Det kunne for eksempel være "smsarbejde". Skriv ordet og afsend beskeden. Da iPhonen er i flymode, vil beskeden selvfølgelig ikke blive afsendt, men det gør ikke noget, da vi også bare skal bruge den til at søge efter. Husk at slå flymode fra igen, når beskeden er "afsendt".

3. Når du fremover vil sende en sms til gruppen, søger du bare efter taggen, i dette tilfælde "smsarbejde". Du kan enten søge direkte i Spotlight eller i Beskeder-appen.

Tippet med at tagge ting kan i øvrigt også bruges til alt muligt andet end gruppesms. Kreative læsere, der har en god anvendelsesmulighed skal endelig lægge en kommentar herunder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.