Når du køber en app på iPhonen, bliver den automatisk synkroniseret over i iTunes, næste gang du synkroniserer. Det sker altid med nye indkøb første gang du synkroniserer.

Hvis du derimod sletter en app i iTunes, og synkroniserer med iPhonen, vil appen også forsvinde på iPhonen.

Den vil med andre ord ikke blive synkroniseret tilbage til iTunes, selvom den ligger på iPhonen. Problemet kan opstå, hvis man iTunes kommer til at slette en app ved en fejl, eller hvis man får slettet hele sit iTunes bibliotek.

iTunes har heldigvis en funktion der løser problemet. Man skal bare højreklikke på iPhonen under Enheder i iTunes og vælge "Overfør køb". Nu vil alle de apps der ligger på iPhonen men ikke i iTunes bliver overført fra iPhonen til computeren. Det er noget nemmere end at skulle hente alle sine apps igen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.