Dette tip virker til den nyeste generation af iPhone, iPad og iPod touch. Man skal have opdateret til iOS 4.2 førend det virker.

1. Tryk på Indstillinger -> Mail, kontakter, kalendere

2. Tryk på "Tilføj konto" og vælg mobileMe

3. Skriv dit Apple-ID og kodeord. Det er det samme du bruger til at købe med i App Store. Hvis du ikke har et Apple-ID kan du lave et med det samme. Har du en MobileMe-konto, kan du også logge ind med den.

4. Nu skal du verificere din konto (hvis den ikke allerede er verificeret). Apple sender en mail som du skal godkende.

5. Gå tilbage til MobileMe-skærmen og slå det til. Tryk på "Tillad".

Nu er det slået til og din iPhone kan spores. Prøv at spore den via me.com eller via den dedikerede app fra App Store. Prøv også de andre muligheder af, men hold dig fra at eksperimentere med at slette alt indhold på iPhonen. Gem det til en dag, hvor det er alvor.

Opdatering

Man kan også godt få Find My iPhone gratis på ældre enheder (men de skal stadig køre iOS 4.2. Man skal bare klare selve oprettelse og godkendelsen på en iPhone 4 (iPad, iPod touch). Herefter kan man logge ind med oplysningerne på en ældre enhed.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.