Har du en Apple TV er her et lille tip der gør det betydeligt nemmere at indtaste tekst. Apple TV har ikke noget tastatur, så når man vil skrive tekst foregår det ved, at man via Apple TVs normale fjernbetjening skal vælge bogstaver ved at køre gennem alfabetet. Det tager tid. Men det ved du selvfølgelig godt, hvis du har en Apple TV.

Heldigvis kan man ger det meget nemmere.

En mulighed er selvfølgelig at tilknytte et regulært BlueTooth-tastatur. Men har du ikke lige sådan et ved hånden, så kan du bruge din iPhone.

Sådan bruger du iPhone som trådløst tastatur til Apple TV

1. Start med at tænde for dit TV og Apple TV.

2. Hent Remote-appen til din iPhone (link)

3. Åbn appen.

4. Du vil blive informeret om at "Deling i hjemmet" skal være slået til. Både på iPhonen og på Apple TV, så de kan finde hinanden. Gør det ved at indtaste dit Apple ID og kodeord.

5. Nu kan iPhonen bruges som fjernbetjening til Apple TV.

Appen kan bruges som regulær fjernbetjening. Det vil sige at du kan bevæge markøren og vælge som på Apple TVs egen fjernbetjening. Det smarte er dog, at du også kan få et tastatur frem. Det sker automatisk, når du er i et tekstfelt. Ellers skal du bare trykke på tastatur-ikonet i øverste venstre hjørne (se billedet øverst). Nu kan du skrive tekst på din iPhone, hvilket er meget hurtigere end at bruge den originale fjernbetjening.

Tippet er ajourført i februar 2016.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.