iPaden er ikke bare en enhed til konsumering af underholdning. Man kan sagtens bruge den som et regulært arbejdsredskab. Vi har fundet 5 hurtige småtips, der gør dig lidt mere produktiv når du skriver på din iPad.

1. Når du afslutter en sætning, så tryk to gange på mellemrumstasten. Så kommer der helt automatisk et punktum og et mellemrum.

2. Tryk to gange på shifttasten for at SKRIVE MED CAPSLOCK. Tryk på den igen for at skifte til normale bogstaver igen.

3. Skifter du tit mellem at skrive tal og bogstaver? I stedet for at skifte mellem de to tastaturer, kan du holde fingeren nede på 123-knappen og føre din finger på til det tal du vil skrive. Når du slipper vender tasturet automatisk tilbage til bogstaverne. Kan også bruges den anden vej rundt.

4. Du kan slå iPadens tommelfingertastatur til ved at trykke og holde tastatur-knappen i nederste højre hjørne på tasturet inde. Se her for flere detaljer: Slå iPadens delte tastatur til eller fra

5. Ryst iPaden for at aktive Fortryd-funktionen. Kan for eksempel bruges hvis du uforvarende kommer til at slette et helt tekstafsnit.

Bonustip: Skal det gå endnu hurtigere med skriveriet, så anskaf et eksternt BlueTooth-tastur og forbind det trådløst til iPaden. Det giver højere skrivehastighed, er mere behageligt samt giver mere skærmplads, da det virtuelle tastatur ikke længere tager plads op.