Batteritiden er en af de mest kritiske ting ved moderne smartphones. En telefons begrænsede batterikapacitet skal helst bruges på noget fornuftigt og ikke bare forsvinde mens den er på standby. På standby bør en telefon nemlig bruge markant mindre strøm end når man bruger den rigtigt. Det er dog ikke altid det er tilfældet. Heldigvis kan man dog meget nem undersøge det.

Sådan tester du, om din iPhone går ordentligt på standby

Gå ind under Indstillinger > Batteri

Her kan du se hvor længe din iPhone har været brugt henholdsvist været på standby siden sidste fulde opladning. Er standby-tallet generelt ikke markant større end brug-tallet er det et tegn på, at der er noget galt. Dette selvfølgelig afhængigt af, hvornår du sidst opladede din iPhone fuldt ud.

Noter de to tal ned, og lad derefter din iPhone gå på standby i fx. 15 minutter. Herefter aflæser du igen de to tal. Hvis din iPhone er ordentligt på standby bør standby-tallet være forøget med 15 minutter (eller hvilken periode du nu har valgt), mens tallet for den egentlige brug højest bør være steget med ét minut. Er dette tal steget med mere end et minut er der et eller andet der forhindrer din iPhone i at gå på standby.

Viser det sig, at din iPhone ikke går ordentligt på standby, skal du i gang med at finde ud af, hvad årsagen er. Her må man prøve sig lidt frem.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.