Har du af en eller anden grund besluttet dig for ikke - måske aldrig - at opdatere til OS X Yosemite, er det irriterende hele tiden at blive mindet om opdateringen i Mac App Store. Det vil også hele tiden være et badge på App Store-ikonet, hvilket forstyrrer i forhold til andre opdateringer. Derudover er der den mulighed, at du ved en fejl kommer til at opdatere til Yosemite. Så burde der ikke være en mulighed for, at man kunne sige "nej tak" til opdateringer i Mac App Store, hvorefter de forsvandt?

Det er der faktisk. Se her hvordan du gør.

Sådan skjuler du Yosemite-opdateringen i Mac App Store

1. Åben App Store på din Mac

2. Gå til opdateringsoversigten (tryk på på "Opdateringer" øverst)

3. Højreklik på det store Yosemite-bnner og vælg "Skjul opdatering". Det er det store billede øverst du skal højreklikke på, ikke ikonet.

Dette vil ikke betyde noget for fremtidige opdateringer af din eksisterende version af OS X, for eksempel Mavericks. Eventuelle opdateringer til dette, vil stadig blive vist. Det er alene Yosemite-opdateringen, der bliver skjult.

Skulle du senere alligevel få lyst itl at opdatere til Yosemite, kan du altid finde den i Mac App Store og installere den.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.