I Meddelelsescenter kan man under "I dag" finde diverse widgets. Meddelelsescenter er det rullegardin man får frem ved at trække fingere ned over toppen af skærmen. Ud over info om dagen i dag så som planlagte begivenheder, alarmer etc. er der altså mulighed for diverse widgets,

Widgets er en slags mini-apps med en enkelt funktionalitet. Det kunne være en vejr-widget, der viser dagens vej eller en værdipapir-widget, der viser aktiekurser. Udviklere af apps kan vælge om de vil inkludere en widget - det har Apple eksempelvis gjort med nogle af deres egne apps som eksempelvis Værdipapirer.

Widget-sektion kan man selv administrere. Man kan fjerne widgets, tilføje widgets eller ændre på deres rækkefølge.

Sådan fjerner eller tilføjer du widgets i iOS's Meddelelsescenter

1. Åbn Meddelelsescenter ved at trække fingeren ned over toppen af skærmen.

2. Tryk på fanen "I dag", hvis den ikke allerede er valgt.

3. Scroll ned til bunden og tryk på "Rediger".

4. Du vil nu se en oversigt over hvilke widgets, der er tilgængelige. Øverst er dem, der allerede bliver vist i Meddelelses center og nederst dem der ikke bliver vist.

5. Du fjerner widgets ved at trykke på den lille røde minus-knap i venstre side ud for den widget du ønsker at fjerne. Bekræft dit valg ved at trykke på "Fjern".

6. Du tilføjer widgets ved at trykke på den lille grønne plus-knap ud for den widget du ønsker at tilføje.

7. Du kan ændre de forskellige widgets indbyrdes placering ved at trykke på knappen med tre streger i højreside og trække dem op eller ned. Bemærk at du ikke kan ændre placering på "Oversigt for i dag" og "Oversigt for i morgen".

Det er en god ide at tjekke Meddelelsescenter en gang i mellem for at se om der er nye widgets. De bliver nemlig ikke installeret som standard.

Scroll ned for at se kommentarer