Med frigivelsen af macOS Sierra blev Siri lanceret til Mac'en. Siri er en personlig assistent, som man kan styre med stemmen. Man kan bede hende om nærmest hvad som helst. Det er dog ikke målet for dette tip, der i stedet skal handle om, hvordan man kan fastgøre Siris søgeresultater i Meddelelsescenter, hvor de altid er opdaterede og man altid har adgang til dem. Det kunne være vejrudsigten, en oversigt over filerne på skrivebordet etc.

Sådan fastgør du Siri-resultater i Meddelelsescenter

1. Start med at aktivere Siri fra Docken eller menulinjen øverst.

2. Bed hende om noget, det kunne være dagens vejrudsigt for Roskilde

3. Når den kommer frem, kan du se, at der er en lille plus-knap øverst til højre. Hvis du trykker på den, bliver den pågældende information føjet til Meddelelsescenter. Fremover kan du altså bare åbne Meddelelsescenter og finde dagens vejrudsigt for Roskilde.

4. Du fjerner den fastgjorte ting fra Meddelelsescenter ved at trykke på krydset.

Funktionen kan bruges til utroligt mange ting. Specielt de ting du gør mange gange om dagen, kan det være en fordel at lægge ind i Meddelelsescenter. Det kunne være en hurtig adgang til de billeder, der ligger på Skrivebordet eller hvad man nu kan finde på.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.