Tro det eller lad være, men TextEdit er nok det program, jeg bruger aller mest i OS X bortset fra Safari. Årsagen er blandt andet, at jeg bruger det til at kode hjemmesider i. Det er ikke super optimalt til formålet, men jeg sætter pris på den helt rene vare uden forstyrrende elementer. Når man koder hjemmesider og andre ting opstår der af og til fejl (har jeg hørt). Man kan eksempelvis få at vide, at der er en eller anden fejl i linie 532 i ens kode. Så er det bare at gå i gang med at tælle fra toppen. Eller hvad?

Selvfølgelig skal man ikke tælle. TextEdit har nemlig indbygget en funktion, så man kan hoppe til en bestemt linje i et snuptag.

Sådan springer du til en bestemt linje i TextEdit på Mac

1. Du skal selvfølgelig have et åbent dokument i TextEdit

2. Tryk på cmd + L. Dette åbner et nyt vindue.

3. Skriv det linjenummer, du vi til og tryk på enter.

Det er desværre ikke muligt at få permanente viste linjenumre i TextEdit, men funktionen beskrevet ovenfor, gør det i hvert fald muligt, alligevel nemt at finde de linjer, man leder efter.

Scroll ned for at se kommentarer

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.