Apple har netop lanceret en nye Apple TV 4. generation. Blandt de største nyheder er, at man nu kan installere apps, og at der er kommet en ny fjernbetjening med Siri-integration. Siri-integrationen virker desværre bare ikke på dansk.

Hvis man kigger på Apple TV på Apples hjemmeside, kan man få det indtryk, at den sælges med to forskellige fjernbetjeninger. En i de lande hvor Siri er understøttet og en anden i de lande, hvor Siri ikke er understøttet. Det er ikke tilfældet. Det er den samme fjernbetjening, der bare kaldes noget forskelligt og har forskellig funktionalitet alt efter om Siri er slået til eller ej.

Rent hardwaremæssigt er der altså ikke forskel på de Apple TV, der sælges i de forskellige lande. De begrænsninger vi oplever i Danmark, ligger alene i softwaren. Det betyder også, at du kan slå Siri til i Danmark, hvis du vil.

Sådan slår du Siri til på Apple TV 4

Alt du skal gøre er at ændre din enheds sprog til engelsk (eller et af de andre, der understøtter Siri) samt være logget ind med et amerikansk Apple ID for at få den fulde oplevelse.

Det er med andre ord helt parallelt til iOS før Siri kom på dansk. Her kunne man også bare skifte sprog til engelsk, for at slå Siri til.

Scroll ned for at se kommentarer