Klikker man på WiFi-symbolet i menuen øverst på OS X kan man se hvilken netværk man er på, samt få mulighed for at logge på et andet netværk eller slå WiFi fra.

En af de ting mange savner, er muligheden bare at logge af det pågældende netværk - uden nødvendigvis at ville slå WiFi helt fra. Dette er eksempelvis yderst anvendeligt, hvis man skal lave netværksdiagnostik.

Det kan heldigvis nemt lade sig gøre. Apple har bare skjult mulighederne en smule. Alt du skal er at holde alt-tasten nede samtidig med at du trykker på WiFi-symbolet. Så kommer den avancerede menu frem.

Den avancerede menu byder på mulighed for at logge af netværket, mulighed for at slå WiFi-logning til samt byder på avancerede informationerne om det netværk man er logget på. Man kan eksempelvis se IP-adressen, om der er forbindelse til internettet, styrken på netværket mv. Altsammen guf for et netværksadministrator.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.