Hvis du har en MacBook med Touch Bar, kommer du måske af og til - ved et uheld - til at røre ved den, så der sker et eller andet uventet. I så fald er dette tip lige noget for dig. Med en lille gratis hjælpe-app kaldet Bar None, kan du nemlig sørge for at det aldrig sker igen.

Bruger du Touch Bar, så skal du selvfølgelig ikke installere Bar None. Denne lille app er udelukkende ment som en hjælp til dem, der ikke rigtigt hr kunnet finde sig til rette med Touch Bar og ikke rigtigt bruger den til noget.

Med Bar None aktiveret vil alle tryk på Touch -bar blive ignoreret - medmindre du samtidig holder fn-tasten nederst til venstre på tastaturet nede. Så slut med utilsigtede tryk på Touch Bar og mere kontrol. Alt du skal gøre er at hente og installere Bar None. Bar None er lavet af en der

Du kan hente Bar None gratis her: https://shauninman.com/archive/2020/04/12/bar_none

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.