En iPhone-udvikler, Jeff Broderick, har fundet på noget ganske smart. Han har lavet nogle genveje fra hjemmeskærmen til iPhonens indstillinger såsom aktivering/deaktivering af WiFi og Bluetooth samt indstilling af iPhonens lysstyrke. Nogle af jer har sikkert allerede hørt om tippet, men da der har været meget pres på hans hjemmeside, har jeg ventet lidt med at bringe der her på siden.

Det fungerer på den måde, at man går ind på Brodericks hjemmeside brdrck.me/settings/ på sin iPhone. Her kan man vælge den funktion man vil tilføje en genvej til, og i flere tilfælde endda hvilket ikon man vil bruge. Herefter installerer man så genvejen, som dukker op med ikon på ens hjemmeskærm. Når man vil bruge genvejen trykker man simpelthen bare på ikonet på hjemmeskærmen. Nemmere kan det ikke være at få adgang til de funktioner man tit ændrer.

Det er imponerende at det kan lade sig gøre uden at skulle jailbreake sin telefon. Om det skyldes et hul i iOS eller en helt bevist mulighed fra Apples side, må stå lidt hen i det uvisse, men det finder vi nok ud af ved næste iOS-opdatering.

Tippet virker kun på iOS 5 eller tidligere. I nyere udgave af iOS har Apple tilføjet et Kontrolcenter, der er adgang til hele tiden ved at swipe op fra bunden af skærmen. En anden metode er at bruge Siri.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.