Den amerikanske musiker Will.i.am, der er medlem af Black Eyed Peas, præsenterede i går, hvad der nok må betegnes som årets mest fesne stykke iPhone-tilbehør. Han kalder det "i.am+", og det minder af udseende mest af alt om et Kamera. Det har indbygget en udskiftelig linse, så man for eksempel kan tage billeder med fiskeøjeobjektiv eller en makrolinse.

i.am+ kommer i to udgaver C.4 og V.4, der begge passer til iPhone 4/4S. V står for vintage, og designet minder da mest af alt også om hvordan kameraer i den billigere ende så ud for nogle år tilbage tilsat lidt guldlakering hist og her. Den er i hvid/guld har ud over den udskiftelige linse, også et indbygget tastatur, der kan foldes ind og ud. C står for contemporary, og skulle altså være mere moderne af de to, hvor der er skruet lidt ned for blingbling-effekten og tastaturet er fjernet.

Ud over selve hardwaren kommer der en app, der blandt andet indeholder en ny fotodelingstjeneste kaldet i.am.

Hardwaren er produceret i samarbejde med folkene fra Fusion Garage, der mest af alt er kendt, eller skulle man snarere sige berygtet, for at have forsøgt sig med lanceringen af en linuxbaseret iPad-konkurrent kaldet JooJoo i 2010. Noget der endte i total fiasko. Salgstallet nåede 93, ikke millioner eller tusinde, men bare 93, inden firmaet gik konkurs med et brag. Lad os se om de har mere held i sprøjten denne gang.

Priserne er i den absolut høje ende. C.4. koster £199 svarende til 1.900 kroner og V.4 koster £299 svarende til 2.800 kroner. Det er rigtigt mange penge for et stykke tilbehør til en, i virkeligheden, uddateret iPhone.

C.4 og V.4 kan købes fra 6. december. Næste år kommer C.5 og V.5, der passer til den nuværende iPhone 5.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.