Er du på udkig efter et sæt gode høretelefoner til din nye iPhone uden jack-stik? Du kan selvfølgelig altid vælge nogle trådløse, men der findes også flere gode alternativer med Lightning-stik.

Det Apple-ejede Beats har eksempelvis lige lanceret urBeats3, der netop kommer med Lightning-stik, hvorfor de kan bruges sammen med iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X.

Ifølge Apple byder urBeats3 på en "finjusteret akustik med en aksialjusteret driver, der leverer en ekstraordinær lytteoplevelse." Det skal formodentligt oversættes til noget i retning af "god lyd".

urBeats3 kommer med et fire forskelige ørepropper og aftagelige vingetipper. Det betyder at du kan få den optimale individuelle pasform så de sidder stabilt i ørerne under aktivitet.

De har indbygget mikrofon, så man kan modtage og besvare opkald, styre musikken og aktivere Siri med et enkelt tryk på en knap. Når du ikke bruger dem, sørger de magnetiske ørepropper for, at øretelefonerne ikke sammenfiltres. Noget det flade kabel i øvrigt også hjælper til med at undgå.

urBeats3 kan fås i tre farver: Mat sølv, mat guld og sort.

urBeats3 koster 750 kroner og kan købes i Apple Online Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.