Philips har for nylig udvidet deres Hue-system med to ny produkter: LightStrips og LivingColors Bloom. Begge produkter er nu tilgængelige i den danske online Apple Store.

LightStrips er et bånd med LED pærer i 2 meters længde, der kan bøjes og afkortes, og for eksempel klistres op under en bordplade som effektlys. LivingColors Bloom kan bedst beskrives som en lampe med indbygget pære, man kan flytte rundt med og skabe nye lyssætninger.

For begge produkter gælder, at de lige som den originale Hue-pære kan kontrolleres via en iPhone. Det vil sige, at man med sin iOS-enhed kan kontrollere farven samt lysstyrken. Derudover er der en lang række mulighed for dæmpning eller lysøgning ud fra bestemte kriterier eller tidsplaner. Begge produkter er kompatible med Philips egen Hue App såvel som de mange 3. parts Apps der er at finde i App Store.

For at kunne benytte de to produkter, skal man have det originale startsæt, der indeholder Hue-bridgen, som sørger for kommunikationen mellem iPhone og pærer.

De to nye produkter kan købes i Apple Store

LightStrips - 669 kr
LivingColors Bloom - 669 kr

Startsæt m. 3 pærer - 1.490 kr
Ekstra pære - 479 kr

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.