For nylig opdagede jeg ved et tilfælde, at modebutikken Zalando.dk sælger hovedtelefoner. Det er der selvfølgelig så mange butikker der gør, men hos Zalando har de et helt specielt koncept, der egner sig rigtigt godt til hovedtelefoner.

Hos Zalando er fragten nemlig gratis - både frem og tilbage. Det betyder ikke bare, at man kan få tilsendt sine varer kvit og frit, men at man også kan sende dem retur uden omkostninger, hvis ikke man ønsker at købe alligevel. Ideen er selvfølgelig, at man ikke skal bekymre sig om om tøjet passer - for gør det ikke sender man det bare retur uden omkostninger.

Pointen er selvfølgelig, at Zalandos gratis fragt-koncept også er en rigtig god ide, når det handler om hovedtelefoner. Hovedtelefoner er nemlig ofte lige så personligt tilpasset som tøj. Vi har tidlige skrevet lidt om udviklingen af Apples nye høretelefoner, hvor 124 prototyper var blevet testet på på over 600 mennesker for at finde den helt rigtige udformning. Det viser meget godt, at hovedtelefoner ikke bare er noget man kan forvente passer en.

Det er lige præcis her Zalandos fragtpolitik kommer ind i billedet. Nu kan man nemlig helt uden risiko prøvelytte et sæt hovedtelefoner eller to, for at se om de lever op til forventningerne og ens personlige ønsker. Det er en ret fed sikkerhed at have.

Zalando har et forholdsvist stærk udvalg af hovedtelefoner. Her taler vi udelukkende de "rigtige" hovedtelefoner, der har en bøjle rundt om hovedet. De mindre in-ear-typer er der ingen af. Da jeg tjekkede var der 58 i sortimentet fra 5-6 forskellige mærker som Monster, Superdry og beats by dre.

Nu er tippet i hvert fald givet videre. Så kan vi dels håbe at Zalando udvider sortimentet, og at de danske netforhandlere begynder at tilbyde samme gode fragtpolitik. Et lille bonustip er at Zalando har en velkomstbonus til nye kunder, og den kan man jo lige så godt fyre af på et sæt fede hovedtelefoner, som på et par sko.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.