Årets første festival, Jelling Festivallen fandt sted i sidste weekend, og så går det ellers slag i slag frem mod de store som er Roskilde, Skanderborg, Tinderbox og Northside.

Hvis du er én af de mange danskere, der elsker festivaller og ikke kunne forestille dig en sommer uden at ligge i telt, drille øl og høre masser af live musik, så kender du sikkert også til problemet med din iPhone. Den løber lynhurtigt tør for strøm og det kan være svært at få den ladet op.

Løsningen er en powerbank. Se vores store test af powerbanks til iPhone og iPad her eller køb en her.

Telefonen er ekstra meget i brug

Det der gør problemet med manglende strøm ekstra dumt er, at man faktisk bruger sin iPhone ret meget på sådan en festival. Der er masser af situationer man gerne vil fange med kameraet - både billeder og video. Man har også ofte brug for både at SMS'e og ringe. Det kan være hjem til familien eller kæresten, eller simpelthen når man skal aftale at mødes med ens venner på pladsen. Endelig har de største festivaller deres egen app, hvor man kan planlægge sit festivalprogram i detaljer. Se f.eks. Roskildes app her.

Alt dette tærer meget på batteriet og da man jo bor i den fri natur, er der naturligt nok mangel på stikkontakter at lade sin iPhone op fra. Der findes tit såkaldte ladestationer - i hvert fald på de store festivaller, men dels kan der være langt til dem, dels er der mange om buddet og man kan hurtigt bruge rigtig lang tid på dette projekt.

En power bank giver tre gange så meget strøm

En power bank er egentlig blot et ekstra batteri, som man kan genoplade og hvor man kan opmagasinere så meget strøm at det svarer til tre opladninger af det normale batteri. Du oplaser power banken hjemmefra og når din iPhone så er løbet tør for strøm slutter du den til power banken, og oplader den som var det fra en stikkontakt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.