Den 12. september 2017 startede Shai Goitein et Kickstarter-projekt kaldet Powerup Dart. I løbet af kort tid har han modtaget over 1,5 millioner dollars fra forventningsfulde backere. Allerede på samme dag som Goitein offentliggjorde projektet på Kickstarter fik han de 25.000 dollars som han skulle bruge for at gøre Powerup Dart til virkelighed. Men hvad er det der er så interessant ved projektet at folk står i kø for at aflevere deres penge? Powerup Dart er en lille motor du kan sætte på et papirfly. Ved hjælp af din mobil kan du nu fjernstyre flyet. Sejt.

Goitein er i det hele taget en rigtig papirfly-nørd. Han har nemlig også lavet andre Kickstarter-produkter der alle sammen har noget med papirfly at gøre. For eksempel har han lavet et fly der har inbygget kamera man kan styre ved at sætte sin telefon i nogle VR briller, og man kan derfor se fra flyets perspektiv. Du kan finde mange flere ting på hans hjemmeside Poweruptoys.

På Goiteins Kickstarter side står der at dem der har doneret vil få deres Powerup Dart i december, og det er planlagt at man vil kunne købe den i regulær handel fra februar 2018.

Artiklen er skrevet af Hjalte der i denne uge er i erhvervspraktik på ONX-redaktionen. Hjalte går på Nordskolen i Nykøbing Sj.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.