For folk på farten: Power Pack for iPhone 5/5s

Hvor de to andre løsninger mest har været beregnet til skiftevis opladning og brug, selvom man selvfølgelig altid kan sidde på en cafe og surfe på sin iPad mens den lader op, er den tredje i testen beregnet til at blive brugt. Her er batteriet nemlig udformet som et cover til iPhonen, og har indbygget Lightning-connector.

Kapaciteten er på 2.300 mAh hvilket er mere end rigeligt til at oplade en iPhone. Eller sagt på en anden måde, da man jo netop ikke oplader den, men bruger den samtidig: Power Pack giver mere en dobbelt så lang brugstid for ens iPhone. Den er derfor perfekt for folk der eksempelvis har en lang arbejdsdag og gerne vil have iPhonen til at holde hele dagen. Med dette cover forøges muligheden i hvert fald betragteligt.

Coveret passer perfekt til en iPhone 5 eller iPhone 5s og er overraskende anonym. Selvfølgelig bliver en iPhone lidt tungere og en lille smule større, men til gengæld bliver det vekslet til ren batteritid. Overfladen er den samme gummiagtige overflade som på solopladeren, hvilket giver et godt greb.

Denne enhed er certificeret efter Apples "Made for iPhone"-program, hvilket borger for kvaliteten. Eneste lille anke er, at dette battericover ikke kan lades med et lightningstik, men kræver micro USB, hvorfor man ikke kan synkronisere med iTunes via kablet. I dag hvor det meste foregår trådløst, og mange slet ikke synkroniserer med iTunes, er det ikke det helt store problem, men for nogel kan det være en afgørende faktor. Men altså ikke værre end at man bare kan tage telefon ude af coveret og synkronisere på normal vis, hvis man ønsker det.

Power Pack anbefales til folk der vil være sikre på at have batteri på sin iPhone en hel dag, uden at skulle bøvle med eksterne opladere og en ledning. Det hele sidder på iPhonen.

Specifikationer:
- Kapacitet: 2.300 mAh
- Udgange: Lightning-stik
- Størrelse: 140x65x15 mm
- Vægt: 55 g
- Vejl. pris: 519 kr.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.