Square, der kan omdanne en iPhone til en kreditkortlæser, kan nu købes i Apples online butik i USA, de fysiske butikker følger efter i løbet af en uges tid.

Nu er kreditkortbetaling dermed ikke længere forbeholdt butikker. Alle og enhver kan gøre det. Det vil åbne mange nye muligheder, når man pludselig kan tage i mod kreditkort, hvor man før var afhængig af kontanter.Der er utrolig mange situationer, hvor en billig mobil kreditkortløsning vil være brugbar. Specielt for folk, der ikke så tit, tager i mod betaling, at det kan betale sig at få en “rigtig” indløsningsaftale.

Square koster $10, men til gengæld får man en kredit på samme beløb, når man aktiverer sin konto. Der er ingen månedlige afgifter, men Square tager 2,75% af alle salg via enheden. Square tager i mod Visa, MasterCard, American Express og Discover card.

Indtil videre kommer Square kun på markedet i USA, men man kan jo altid håbe på, at det breder sig til resten af verden, for der er bestemt et af de fedeste stykker tilbehør til iPhonen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.