Smarter Coffee er den ultimative kaffemaskine til det inteligente hjem. Den kan styres fra iPhonen og har automatiske funktioner, så du eksempelvis kan have to kopper friskbrygget kaffe klar, når du står op om morgenen. Vælger du at vende dig om på den anden side i et kvarters tid er det ikke noget problem, da kaffen holdes varm i 30 minutter.

Vidunderet hedder som sagt Smarter Coffee. Det er en kaffemaskine med kværn, der er koblet på ens Wi-Fi-netværk, og som har en masse funktioner man kan styre direkte fra sin iPhone uanset hvor i huset man er. Maskinen fyldes med kaffebønner og vand, og når man vil have en kop eller otte, så tænder man bare for brygningen via iPhonen eller iPaden. Man bestemmer selv hvor fint bønnerne skal males, og hvor stærk kaffen skal være. Det er uhyggeligt nemt og bekvemt.

Maskinen har plads til 1,5 liter vand, og har vandmåler, så man altid ved på forhånd hvor mange kopper der kan laves, og hvornår tanken skal fyldes. Den kan lave op til 12 kopper ad gangen.

Maskinen kommer med udskiftelige paneler, så man selv kan bestemme om maskinen skal være sort, rød eller beige. Man kan skifte som man vil.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.