Er du på udkig efter en oplader ud over det sædvanlige, behøver du ikke lede længere. BaseLynx er en modulær oplader, der kan oplade din iPhone, iPads, Apple Watch og AirPods (når de ligger i deres trådløse opladningsetui) på en stilfuld måde.

Det der adskiller BaseLynx fra andre opladere er, at den består af forskellige moduler, som man kan sætte sammen efter behov. Der findes fire forskellige moduler.

  • Opladningsplade med tre pladser til kablet opladning (1 x 18W USB-C og 2 x 12W USB-A)
  • Opladningsplade til trådløs opladning (Qi, 7,5W)
  • Magnetisk oplader til Apple Watch
  • Endestykke med (1 x 18W USB-C og 1 x 12W USB-A)

Bortset fra endestykket, som der kun kan være et af, kan man sammensætte modulerne efter behov. Det vil sige, at man eksempelvis kan vælge to Apple Watch-opladere og en trådløs oplader eller hvad man nu har behov for. Dog ikke ubegrænset. BaseLynx bruger et pointsystem og man kan maksimalt tilknytte 15 point til ét system. Apple Watch-opladeren koster 1 point, den trådløse oplader 2 point, endestykket 3 point og pladen med de tre porte koster 5 point. Dette simpelthen fordi strømforsyningen har de kræfter, den nu engang har. Men inden for de kan man altså blande opladere som man vil.

Fungerer det så? Ja, for søren. Modulopbygningen er smart tænkt, og alt virker som det skal. Designet er minimalistisk men lækkert og stilfuldt i hvidt plastik med grå detaljer. Systemet fylder en del på skrivebordet, men til gengæld sparer man en masse netledninger, da man kan nøjes med én uanset, hvor meget man vil have ladet op. Særligt Apple Watch-opladeren fylder lidt rigeligt. Der følger ikke opladekabler med, så dem skal man selv skaffe, hvis man har behov for det. Dem med en længde på 0,5 m er fine i størrelse.

Opladepladen med plads til tre kablede enheder er solid og stor nok ti at kunne rumme en MacBook, hvis man vil, omend den maksimalt kan oplades med 18W. Dette tager lidt tid, mens det til natlanding er helt fint. Den trådløse oplader leverer 7,W og er dermed ikke så hurtig som opladning via Lightning-porten. Apple Watch-opladeren er helt standard.

BaseLynx er lidt til den dyre side, men kvalitet og lækkert design koster nu engang bare lidt mere. Et standardsæt med tre fortskellige opladere koster 1.239 kroner hos Apple, der reklamerer med at være eneforhandler af BaseLynx

BaseLynx kan købes for 1.239 kroner hos Apple (link).

Linket ovenfor er et annoncelink, hvor Onx får en mindre betaling, når der handles. Hverken Apple eller producenten af BaseLynx har haft indflydelse på indholdet i artiklen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.