Griffins iTrip Clip er en lille dims der kan forvandle ethvert sæt hovedtelefoner med jack-stik til et trådløst et af slagsen. Den kan eksempelvis bruges sammen med iPhone 7, der som bekendt slet ikke har jack-stik, eller enhver anden iPhone, hvor man bare ønsker at være trådløs.

Ideen er at man tilslutter sine normale kablede hovedtelefoner til iTrip Clip via dens jack-port. Herefter forbinder den så til iPhonen via Bluetooth. Udover at give de trådløse egenskaber har iTrip Clip knapper til justering af volumen og til at springe i musikken med. Den har også indbygget mikrofon, så du kan bruge den til håndfrie opkald. Batteritiden er cirka 6 timer mens standbytiden er 180 timer. Det er ret godt den lave pris taget i betragtning. iTrip Clip koster under 200 kroner.

I virkeligheden er der ikke så meget mere i det. Selvfølgelig er det endnu en adapter, men til gengæld er det en, der kan gøre dig trådløs for ganske små penge og samtidig med at du kan blive ved med at bruge dine yndlings hovedtelefoner.

iTrip Clip kan købes i forskellige butikker til under 200 kroner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.