Tingene har det med at hobe sig op, og nu skal jeg have ryddet ud i noget af det jeg ikke får brugt. Det kan lige så godt komme nogle andre til gavn frem for at ligge ubrugt i min skuffe. Derfor har jeg sat nedenstående tilbehør til salg.

Produkterne er typisk sprit nye eller har kun været brugt ganske kortvarigt i forbindelse med test eller anmeldelse. Det er under alle omstændigheder i god stand. Generelt gælder at tingene sælges som ethvert andet brugt produkt. Alle tingene sælges privat.

Hvis du er interesseret så send en mail til martin@iphoneguide.dk.

2 x 2GB RAM til ældre iMac

To styk originale RAM-moduler på hver 2GB til iMac. Kører 1.066 MHz.

Pris for begge: 125 kr inkl. forsendelse.

iPhone-gimbal

En gimbal er en enhed der via et system af motorer og kontravægte sørger for at holde eksempelvis en iPhone helt stabil når man bevæger sig. Det betyder at du kan gå en tur eller endda løbe mens du optager video med et rigtigt godt resultat sammenlignet med hvis du holder din iPhone i hånden. Bruger du iPhonen regelmæssigt til dokumentation eller anden videooptagelse - måske fordi du har en YouTube-kanel eller andet - får dine optagelser et semiprofessionelt snit med en gimbal som denne.

Solgt

iPhone-styret robot

Ollie er en hvid cylinderformet robot med to store hjul. Du styrer den via en app på din iPhone. Læs min anmeldelser her.

Solgt.

Indendørs modul til Netatmo

Netatmo er den iPhone-forbundne vejrstation. Via forskellige moduler kan man få de vejr- og klimadata man vil. Det modul jeg har til salg er til indendørs måling. Det kan enten være det første du anskaffer eller kan supplere dit eksisterende setup, så du kan måle temperatur og luftfugtighed etc. i et rum mere. Bemærk at det kun er det indendørs modul. Udendørsmnodulet, som også er vist på billedet, følger ikke med.

Solgt.

Pictoscanner

Pictoscanner kan scanne gamle negativer og lysbilleder ind på din iPhone. Ideen er lige så enkelt som den er genial. Ved at benytte iPhonen til selve digitaliseringen er det eneste scanneren skal i princippet bare at sørge for gennemlysningen af negativet. En app på iPhonen sørger for at vende negativet til et positiv. Appen findes til både iOS og Android.

Solgt.

Bridge til Philips Hue

Ny Hue Bridge med understøttelse af Apples HomeKit. Det betyder, at Hue kan kontrolleres via Siri. God opdatering, hvis du har et setup med en gammel bridge, men ønsker integration med HomeKit. Det medfølger ikke pærer.

Solgt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.