Markedet for iPhone covers er vel en af de hurtigst voksende forretninger globalt set over de seneste 5-6 år, hvor iPhonen for alvor er steget i popularitet og udbredelse. Det er der en god grund til. Et iPhone cover beskytter mod ridser og slag og kan være med til at give din iPhone personlighed og karakter. Et iPhone cover kan desuden byde på ekstra funktionalitet, såsom en lille lomme til kreditkort etc. Nogle vælge at se bort fra covers til deres iPhones for at lade iPhonens egen skønhed komme til udtryk, mens det for rigtigtmange er et uundværligt stykke tilbehør.

Rigtigt mange muligheder

iPhone covers findes i mange forskellige farver og materialer. Så uanset om ens nye cover skal være i aluminium, plastik, læder eller silicone, er der noget for en hver smag. Der er virkelige mange covers at vælge mellem, og iPhone covers findes i alle afskygninger, prislag og kvaliteter. Nogle butikker har bogstaveligt talt flere hundrede forskellige covers at vælge mellem. Det uanset om man har en iPhone 4, iPhone 5s eller iPhone 5c.

Allerede nu kan man endda finde de første iPhone 6 covers i handlen. Danske Incover.dk har eksempelvis allerede en kategori med et stort udvalg af iPhone 6 cover. Uanset hvilket iPhone 6 cover du er på udkig efter, bør der være noget, der fanger din opmærksomhed. På nuværende tidspunkt er der selvfølgelig ikke så mange covers til iPhone 6, som til flere af de andre iPhones, men mon ikke det ændrer sig efterhånden som vi kommer længere hen på året? Det er bestemt ikke for tidligt, at begynde at glæde sig allerede nu.

Unikt iPhone 6 cover

Vil du have noget, der er helt unik, tilbyder Incover endda også, at du kan designe dit helt eget iPhone 6 cover. Så selvom du ikke på nuværende tidspunkt har en iPhone 6, har du i hvert fald et unik cover til den, når den kommer. Du kan selv vælge, om du vil have personlige billeder, grafiske elementer eller tekst på dit iPhone 6 cover. Det er i princippet kun fantasien der sætter grænserne. Du kan lavet et med din yndlings fodboldklub, et billede af de nyfødte søn, eller måske endda et af dig selv til svigermor?

Hvilket cover skal du have?

Hvilket cover man vælger, det unikke og selvdesignede cover, eller et lækkert standardcover, er selvfølgelig en smagssag. Nogen foretrækker det ene, og andre det andet. Men det ene behøver jo faktisk ikke udelukke det andet. Man kan faktisk style sin iPhone 6 helt som man vil ved at købe flere forskellige covers. Måske passer ét cover godt, når man skal filme på vandreturen, mens et andet gør sig bedre på en bar i det indre København og et helt tredje er perfekt til arbejdsbrug. iPhone 6 covers kan sagtens bruges som smykker til at style sin iPhone efter lejligheden.

I virkeligheden er der kun en ting at sige: Hvilket iPhone 6 cover skal du have?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.