Philips har tilføjet to nye typer fatninger til deres sortiment af Hue-pærer. Ingen af dem kan dog foreløbig købes i Danmark.

Den ene type er med en GU10-fatning, der typisk bruges til halogenspots. Selve pærerne er noget mindre end dem med den almindelige E27-fatning, så det har været noget af et arbejde for Philips at presse indmaden ned i størrelse. Nu er det lykkedes, ved at inkludere færre men kraftigere dioder, og det giver også håb om, at Hue vil komme i en udgave den lille E14-fatning.

Den anden type er BR30, som primært bruges i USA.

Philips sælger i begge tilfælde 3 stk. i et startsæt, men de kan også købes enkeltvis og tilføjes ens eksisterende Hue-setup. Hue med BR30-fatning kan allerede fås i den amerikanske Apple Store, og skulle komme til Europa senere på året. Pærerne med GU10-fatning er allerede i handlen og kan købes hos Apple (link).

Kort om Philips Hue

Philips Hue er et sæt diodepærer (LED), der har taget verden med storm. Man kan nemlig kontrollere dem med en iPhone. Det er blandt andet muligt at styre pærernes farve og lysstyrke samt en masse andre spændende ting. Tredjepartsudviklere er allerede godt i gang med at udvide mulighederne. Læs hele vores anmeldelse af Philips Hue her.

Philips Hue kan købes i Apple Store

Startsæt m. 3 pærer - 1.490 kr

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.